Події

У Києві зловмисник ошукав пенсіонера

Аферист виманив у потерпілого гроші та намагався втекти. Працівники карного розшуку затримали зловмисника та доставили до управління поліції, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу столичної поліції.

Відпрацьовуючи територію Дніпровського району столиці, на вулиці Серафімовича оперативники помітили чоловіка, який щось розповідав пенсіонеру. При цьому незнайомець постійно озирався, тож поліцейські вирішили простежити за ними.

Як повідомив начальник оперативно-пошукового відділу столичного главку поліції Віталій Отрудько, згодом правоохоронці побачили, як невідомий почав бігти. Тому його негайно наздогнали та встановили, що він, обдуривши пенсіонера, заволодів його грішми.

«Літній чоловік вийшов із банку, коли до нього підійшов невідомий і попросив показати документи для перевірки. Пенсіонер дістав паспорт, у якому лежали 1800 гривень, і показав його правопорушнику. Зловмисник непомітно забрав частину грошей, повернув паспорт і кинувся навтьоки», – розповів правоохоронець.

35-річного киянина затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. За даним фактом розпочато досудове розслідування за ч. 2 ст. 190 (Шахрайство) Кримінального кодексу України. Зловмиснику загрожує до трьох років позбавлення волі.

 

 

 

 

Back to top button