Події

У Києві сталась потрійна ДТП

У суботу, 19 січня, в Шевченківському районі Києва сталося потрійне ДТП. Спочатку зіткнулися Citroen і Hyundai, після чого «корейця» наздогнала «Таврія». Про це пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

Інцидент стався близько 00:10. Про це Інформатор дізнався на місці події.

Citroen рухався по вулиці Івана Гонти в сторону станції метро «Дорогожичі». У цей момент два невідомих автомобіля влаштували «розборки» на дорозі і водій «француза» загальмував, щоб не врізатися в одну з машин. Через це, Hyundai, який їхав ззаду і не встиг загальмувати, влетів в Citroen і від удару його знесло на кілька десятків метрів вперед.

Дві машини, які нібито стали винуватцями події, поїхали. А водії Citroen і Hyundai викликали на місце аварії патрульних. За пару хвилин до прибуття правоохоронців, сталася ще одна аварія: «корейця» наздогнала «Таврія», яка намагалася обігнати рухається попереду авто, не помітила Hyundai і в’їхала йому в задній бампер.

Таким чином, у автомобіля Hyundai були пошкоджені і передній, і задній бампери. На щастя, в пригоді ніхто не постраждав. На місці працювали співробітники патрульної поліції. Деталі інциденту з’ясовуються.

Back to top button