Події

У Києві спіймали “на гарячому” квартирних злодіїв

Затриманими виявилися двоє 32-річні жителі Київської області, раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів

Працівники карного розшуку Шевченківського управління отримали оперативну інформацію щодо скоєння квартирної крадіжки та затримали з викраденим трьох зловмисників.

Про це повідомляє 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

За день до скоєння злочину вони проникли до під’їзду та поставили біля вхідних дверей кількох квартир так звані «маячки» для з’ясування чи поверталися власники додому. А вже наступного дня під’їхали до будинку автомобілем. Зловмисники розподілили між собою ролі: один стояв біля під’їзду, ще двоє проникли у квартиру шляхом пошкодження замків вхідних дверей. У помешканні вони перебували десь півгодини: викрали 69 тисяч доларів США, 4 тисячі євро та золоті прикраси із сейфу.

Затриманими виявилися двоє 32-річні жителі Київської області, раніше судимі за скоєння аналогічних злочинів. А їхній спільник – 33-річний іноземець, який раніше у поле зору правоохоронців не потрапляв. Їх затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України.

За даним фактом слідчим відділом Шевченківського управління поліції внесено відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною п’ятою статті 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Зловмисникам загрожує до дванадцяти років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Back to top button