Події

У Києві двоє молодиків намагалися задушити таксиста

У Києві стався напад на таксиста, один з нападників затриманий, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу Нацполіції.

 

Виклик про незаконне заволодіння авто на вулиці Оболонській надійшов на 102.

Заявник розповів патрульним, що працює таксистом, й отримав замовлення на вулицю Білицьку.

Там він забрав двох пасажирів, а коли привіз їх на вказану адресу, один з хлопців накинув зашморг таксистові на шию, а інший — бризнув в очі сльозогінною речовиною та погрожував пістолетом.

Після цього водій вискочив з авто, а коли отямився — ні його автомобіля Аudi, ні чоловіків на місці вже не було. Потерпілий зміг надати детальний опис зловмисників. Інспектори викликали на місце слідчо-оперативну групу, а орієнтування на вказаний транспортний засіб передали іншим екіпажам міста.

За 20 хвилин патрульні виявили вказаний автомобіль на перетині вулиць Кирилівської та Петропавлівської, й одразу почали його переслідувати. Уже на перехресті вулиць Копилівської та Петропавлівської охоронцям порядку вдалося заблокувати транспортний засіб Аudi. Одразу після зупинки з авто вискочив один чоловік і кинувся навтьоки.

Втікаючи, він викинув 2 телефони та предмет, схожий на пістолет.

Іншого чоловіка — водія, патрульним вдалося затримати. Він мав явні ознаки алкогольного сп’яніння й не надав інспекторам жодних документів.

Патрульні склали на порушника адмінматеріали за ст. 130 (Керування у стані сп’яніння) та ст. 126 (Керування без відповідних документів) КУпАП. Затриманого передали слідчим. Також вдалося встановити особу спільника затриманого та адресу, за якою він проживає.

Надалі справою займаються слідчі.

 

 

 

Back to top button