Події

У Хмельницькій області загорілась лікарня

Рятувальники спільно з персоналом евакуювали з приміщень двоповерхової будівлі 7 хворих та 16 працівників медзакладу

У Шепетівській районній лікарні в Хмельницькій області спалахнула пожежа.

Рятувальники спільно з персоналом евакуювали з приміщень двоповерхової будівлі 7 хворих та 16 працівників медзакладу, – інформує 1NEWS.

10 березня о 15:00 … надійшло повідомлення про пожежу, що виникла на покрівлі хірургічного відділення Шепетівської центральної районної лікарні. Повідомивши про загоряння, працівники лікувального закладу одразу приступили до евакуації хворих.

На момент прибуття перших пожежних розрахунків горіло 20 кв.м покрівлі. Рятувальники спільно з персоналом евакуювали з приміщень двоповерхової будівлі 7 хворих та 16 працівників медзакладу та за допомогою автодрабини подали стволи на гасіння покрівлі.

Через сильне задимлення вогнеборцям довелося працювати в апаратах захисту органів дихання і зору. Завдяки оперативності та злагодженим діям ДСНС-ників загоряння вдалося швидко ліквідувати та запобігти подальшому розповсюдженню полум’я приміщеннями лікарні. Локалізація пожежі відбулася о 15:18, а її остаточна ліквідація — о 16:15.

“… вдалося локалізувати пожежу продовж 18 хвилин. Завдяки цьому вдалось уникнути шкоди здоров’я для пацієнтів та персоналу лікарні, а також не допущено розповсюдження вогню на приміщення. Дякуємо всім відомствам та службам, які вчасно зреагували. Будуть оцінені збитки. Найближчим часом буде відновлена робота відділення. Потреби для переведення хворих нема, лікування пацієнтів забезпечено наявним ресурсом”, — сказав перший заступник голови облдержадміністрації Сергій Тюрін.

Внаслідок пожежі ніхто не постраждав. Причину загоряння наразі з’ясовують фахівці.

Джерело: УНН

Back to top button