Події

У Херсоні жінка повідомила про мінування будівлі поліції – 1News


Фото з відкритих джерел

Жінці загрожує до шести років за ґратами

У Херсоні жінка повідомила про мінування будівлі Херсонського районного управління поліції та кинула слухавку. Як виявилось, повідомлення було неправдивим. Про це повідомляє Національна поліція. 

Правоохоронці встановили місцезнаходження 29-річної зловмисниці та затримали її. 

“Під час перевірки за наявними інформаційними базами поліцейські встановили, що даним номером користується 29-річна мешканка одного з населених пунктів Великоолександрівської територіальної громади, яка в минулому році здійснила кілька повідомлень про неправдиві замінування адмінбудівель на території Дніпропетровської області. Проведеними першочерговими слідчо-розшуковими заходами оперативники з’ясували, що наразі жінка перебуває в обласному центрі. Під час відпрацювання міста її розшукали на території міжміського автовокзалу та затримали”, – йдеться у повідомленні.


Національна поліція

У поліції відкрили кримінальну справу за статтею “Завідомо неправдиве повідомлення про загрозу безпеці громадян, знищення чи пошкодження об’єктів власності”. Жінці загрожує від двох до шести років за ґратами.

1News за темою: У Чернігові затримали чоловіка, який “замінував” таксі


Нагадаємо, хвиля псевдомінувань почала накривати Україну наприкінці грудня. Служба безпеки України вбачає у цьому російський слід, однак, за іншою інформацією, до дестабілізації ситуації можуть бути причетні й українці. Детальніше про це читайте в нашому матеріалі. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button