Події

У Харкові зіткнулись три автомобілі і вантажівка

На окружній дорозі у Харкові зіштовхнулися три автомобілі та вантажівка. У результаті аварії постраждали чотири людини, двоє з яких – діти. Про це повідомили у пресслужбі поліції Харківської області, пише 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Дорожньо-транспортна пригода за участю автомобілів Volkswagen Jetta, “ВАЗ-110”, “МАН” та Ford сталася 13 березня близько 13:00 на ділянці дороги М-03 км 479+800. За попередніми даними, 50-річний водій вантажівки “МАН” не впорався з керуванням та виїхав на смугу зустрічного руху, в результаті чого допустив зіткнення з автомобілем “ВАЗ-110″. У подальшому вантажний автомобіль в’їхав у легковики Volkswagen Jetta та Ford”, – йдеться у повідомленні.

У результаті дорожньо-транспортної пригоди із травмами різного ступеня тяжкості до лікарні були доставлені 64-річна пасажирка автомобіля “ВАЗ-110” та 33-річна водійка Volkswagen Jetta з двома малолітніми дітьми.

У Харкові 20-річна водійка не надала перевагу в русі автомобілю швидкої допомоги. Внаслідок зіткнення постраждали три жінки.

Back to top button