Події

У Харкові затримали двох розшукуваних зловмисників – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Затримані зловмисники перебували у ОЗГ та мали зв’язки у кримінальному середовищі

У Харкові правоохоронці затримали двох чоловіків, яких підозрюють у вимаганні, вчиненому організованою групою. Зловмисники перебували у розшуку. Про це повідомляє Національна поліція. 

До злочинної групи входило 13 осіб. Більшість з них мали кримінальне минуле та зв’язки у кримінальному середовищі. 

Зловмисники вимагали 700 тис. доларів від місцевого бізнесмена. Вони погрожували насильством бізнесмену та його родичам. Зловмисники пошкодили автомобіль підприємця та залишили на капоті траурні вінки. 


Національна поліція

“Проведеними заходами вдалося встановити місце знаходження двох розшукуваних. Відтак сьогодні, 8 лютого, оперативники за силової підтримки працівників полку поліції особливого призначення провели заходи для їх затримання на території Холодногірського району Харкова. Вирішується питання про обрання затриманим запобіжних заходів у вигляді тримання під вартою”, – йдеться у повідомленні.

1News за темою: Справа про хабар: НАБУ оголосило в розшук “слугу народу” Сергія Кузьміних

Нагадаємо, у квітні минулого року правоохоронці затримали п’ятьох учасників угруповання під час отримання коштів. Затриманим та трьом їх спільникам повідомили про підозру, ще п’ятьох оголосили в розшук. У жовтні матеріали справи щодо восьми затриманих передали до суду. 


Джерело

Back to top button