Події

У Харкові викрили держреєстратора на махінаціях з нерухомістю

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець у змові зі своїм спільником, з числа місцевих мешканців, сприяла незаконному привласненню об’єктів комунальної власності

Служба безпеки України викрила державного реєстратора однієї з селищних рад Дергачівського району Харківської області на протиправних оборудках з комунальною нерухомістю.

Про це повідомляє 1NEWS.

Оперативники спецслужби встановили, що посадовець у змові зі своїм спільником, з числа місцевих мешканців, сприяла незаконному привласненню об’єктів комунальної власності.

Без необхідних дозвільних документів зловмисниця перереєструвала у приватну власність на підставних осіб комунальні приміщення у Харкові загальною площею у сотні квадратних метрів.

За висновками експертизи, внаслідок протиправної діяльності державного реєстратора Харківській міській раді були завдані матеріальні збитки на загальну суму майже 1 мільйон гривень.

За матеріалами СБУ, на незаконно відчужене комунальне майно буде накладено арешт для початку процедури його повернення громаді міста.

Джерело: СБУ

Back to top button