Події

У Харкові директрису підприємства підозрюють у привласненні 300 тисяч гривень, призначених на реконструкцію музичної школи

Місцевою прокуратурою громадянці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення

Директорці ТОВ повідомлено про підозру у заволодінні 300 тис. грн на реконструкції музичної школи.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Як повідомив керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, у ході досудового розслідування встановлено, що між товариством з обмеженою відповідальністю та Сектором культури і туризму районної адміністрації укладено договір по розробці проектної документації та авторського нагляду, які стосуються реконструкції музичної школи”, – йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що об’єм реально виконаних робіт не відповідає тому, що заявлений у документах. Тобто директорка ТОВ, будучи службовою особою, привласнила бюджетні кошти, сплачені в рахунок укладених договорів. Крім того, вказана особа внесла завідомо неправдиві відомості до офіційних документів щодо авторського нагляду, вписавши ім’я головного архітектора, який у дійсності цей авторський нагляд не здійснював.

“Сума збитків, спричинених діями директорки ТОВ, складає близько 300 тис. грн. Місцевою прокуратурою громадянці повідомлено про підозру у вчиненні кримінального правопорушення, передбаченого ч. 1 ст. 366, ч. 3 ст. 191 КК України, а саме складання особою завідомо неправдивих офіційних документів, заволодіння чужим майном шляхом зловживання службовою особою своїм службовим становищем”, – зазначається в повідомленні.

Джерело: УНН
Back to top button