Події

У Харківській області на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Поліція викликає Ярославського на допит, однак, за даними ЗМІ, він полетів до Лондона

У Харківській області на трасі Чугуїв – Мартове автомобіль збив на смерть чоловіка. Подія сталася цієї ночі. Про це повідомляє пресслужба поліції.

“Попередньо встановлено, що 9 лютого близько 22:55 у районі 534 км автодороги Київ – Харків – Довжанський невстановлений автомобіль, що рухався з боку міста Чугуєва в напрямку Харкова, скоїв наїзд на пішохода – чоловіка на вигляд близько 50 років. Тіло померлого направлено в морг. Його особа, а також особа зловмисника встановлюються”, – йдеться в повідомленні.

За цим фактом порушили кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (“Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами”) ККУ.

За даними “Української правди”, на місці ДТП знайшли автомобільні номери з кортежу бізнесмена Олександра Ярославського.

“Трохи після півночі до поліції надійшов дзвінок, що на трасі Чугуїв – Мартове збили людину. Це сталося ближче до Мартового. Загинув чоловік, середніх років. Нікого поруч не було. На місці знайшли номери 0018”, – сказав співрозмовник видання.

Він також повідомив, що такі номери належать передній машині кортежу Ярославського, і зазначив, що Ярославський часто сам кермує.

Незабаром у прес-службі МВС повідомили, що Ярославського викликають на допит як “можливого учасника ДТП”.

Але, за даними ЗМІ, Ярославський та його тесть Сергій Свентицький полетіли до Лондона.

1News за темою: В’їхав у пасажирський автобус: Відомий велогонщик із Колумбії потрапив у ДТП під час тренувань

Раніше повідомлялося, що українська спортсменка, чемпіонка світу із семиборства 2013 року Анна Касьянова (Мельниченко) потрапила в ДТП.


Джерело

Back to top button