Події

У Дніпропетровській області викрили нарколабораторію – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Зловмисники виготовляли метамфетамін, метадон і Alpha-PVP

У Дніпропетровській області правоохоронці викрили нарколабораторію, у якій виготовляли метамфетамін, метадон і Alpha-PVP для подальшого збуту через інтернет-ресурси. Про це повідомляє Національна поліція. 

“Бізнес” організували двоє 24-річних мешканців Дніпра. Вони обладнали нарколабораторію в одному із сіл Нікопольського району. 

“7 та 8 лютого за місцем розташування лабораторії та місцем проживання фігурантів правоохоронці провели ряд обшуків. Під час слідчих дій поліцейські вилучили обладнання для виготовлення психотропів, понад 400 каністр з різними психотропними речовинами, понад 20 тис. доларів США та понад 20 тис. гривень, понад 18 кг кристалічної психотропної речовини, банківські картки, ноутбуки, мобільні телефони, флеш носії та чорнові записи, що підтверджують злочинну діяльність наркозбувачів”, – йдеться у повідомленні.

Вартість вилучених речовин становить майже п’ять мільйонів гривень.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за статтями “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів” та “Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення чи пересилання прекурсорів”. Зловмисникам оголосили про підозру. Їм планують обрати запобіжний захід.

1News за темою: У Запорізькій області викрили поліцейських, які збували наркотики


Нагадаємо, у Києві правоохоронці затримали громадянина Ізраїлю, якого підозрюють у торгівлі наркотиками. Іноземець перебував у міжнародному розшуку з 2017 року. Затриманому загрожує до 20 років за ґратами. Правоохоронці вирішують питання про екстрадицію зловмисника. 


Джерело

Back to top button