Події

У Чернівцях викрили групу наркодилерів

Під час обшуків правоохоронці вилучили у зловмисників наркотиків на півмільйона гривень

Четверо молодих чернівчан збували амфетамін і канабіс через мережу Інтернет за допомогою закладок. Старшому зловмиснику нещодавно виповнилося 25 років, наймолодшому – лише 17. Під час обшуків правоохоронці вилучили у зловмисників наркотиків на півмільйона гривень.

Про це повідомляє 1NEWS.

Співробітники Управління протидії наркозлочинності Головного управління Нацполіції в Чернівецькій області з’ясували: організатором протиправної схеми виступив 22-річний житель Чернівців. З метою збагачення парубок створив і адміністрував групу в одному із месенджерів, через яку й реалізовував свій незаконний товар. Посилання на групу активно «рекламувалося» у місцях перебування чернівецької молоді. Клієнти наркоділка перераховували йому кошти на електронні гаманці. Як встановили поліцейські, обіг грошей лише на одному з електронних гаманців за рік склав понад мільйон гривень.

Решта троє учасників злочинної групи розкладали закладки з наркозасобами на території Чернівців. Спілкування та вирішення «робочих» питань порушники здійснювали через спеціально створений чат у месенджері .

Працівники Управління протидії наркозлочинності спільно зі слідчими детективами провели кропітку роботу й встановили особи всіх учасників протиправної схеми. Спільно із спецпідрозділом КОРД оперативники УПН затримали злочинців.

Під час обшуків поліцейські вилучили у затриманих психотропну речовину «амфетамін», наркотичний засіб «канабіс» (шишки), електронні ваги із залишками порошкоподібної речовини, зіп-пакети з амфетаміном та інші речові докази, що вказують на причетність фігурантів до протиправної діяльності. Крім цього, правоохоронці вилучили велику суму незаконно отриманих коштів у гривнях та в іноземній валюті. На майно наркоділків накладено арешт.

Джерело: Нацполіція

One Comment

Back to top button