Події

Ситуація на Донбасі – Український військовий постраждав – 1News


Фото з відкритих джерел

Противник вів обстріл протягом цілої години

На Донбасі сьогодні, 21 лютого, незаконні збройні формування випустили 140 артилерійських снарядів по Станиці Луганській. Унаслідок обстрілу один український військовий отримав бойове травмування. Про це повідомив начальник пресслужби Об’єднаних сил Павло Ковальчук під час брифінгу.

За його словами, наразі стан здоровʼя травмованого воїна задовільний.


При цьому в штабі ООС розповіли, що противник сам підриває об’єкти інфраструктури на тимчасово окупованих територіях Донбасу і обстрілює населені пункти, після чого пропагандистські ресурси звинувачують в цьому українську армію. Проте Обʼєднанні сили України цих обстрілів ніколи не здійснювали.

Станом 12:00 від початку поточної доби на Донбасі зафіксували 21 порушення режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань. 20 із цих обстрілів були з використанням забороненої Мінськими угодами великокаліберної зброї.

1News за темою: У Росії звинуватили Україну в обстрілі прикордонного пункту: Відповідь РНБО

Раніше повідомлялося, що українська сторона Спільного центру з контролю та координації виявила стягування техніки з боку незаконних збройних формувань на тимчасово окупованих територіях Луганської та Донецької областей. Противник розмістив з порушенням лінії відведення гаубиці, танки та інше озброєння.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button