Події

Ситуація на Донбасі – ОБСЄ зафіксувала 101 порушення перемир’я – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Найбільше обстрілів було помічено у Донецькій області

На Донбасі спеціальна моніторингова місія Організації з безпеки і співробітництва в Європі протягом 7 лютого зафіксувала 101 порушення режиму припинення вогню з боку незаконних збройних формувань. Про це йшлося у щоденному звіті місії.

Як зазначається, у Донецькій області СММ виявила 76 порушень “режиму тиші” та 23 вибухи. Зокрема за попередню добу було зафіксовано 34 порушень.

Водночас в Луганській області було здійснено 25 обстрілів та  виявлено 20 вибухів, а за попередню добу зафіксовано 33 порушення.

Також було пошкоджено заселений житловий будинок в підконтрольному урядові Павлополі Донецької області.

При цьому місія помітила людей у межах ділянок розведення в районах Золотого і Петрівського.

“Місія продовжувала спостерігати за ситуацією з цивільним населенням, зокрема на чотирьох контрольних пунктах в’їзду виїзду, а також на трьох відповідних блокпостах незаконних збройних формувань у Донецькій і Луганській областях”, – йдеться в повідомленні.

СММ ОБСЄ і далі стикалася з обмеженнями свободи пересування. Зокрема БПЛА знову неодноразово зазнавали впливу перешкод сигналу GPS.

1News за темою: Глава ОБСЄ здійснить візити до Києва та Москви, – МЗС Польщі

Нагадаємо, що упродовж минулої доби в районі проведення операції Об’єднаних сил на Донбасі НЗФ тричі порушили режим припинення вогню. Внаслідок обстрілів один український військовослужбовець отримав поранення.


Джерело

Back to top button