Події

Стрілянина в Одесі – В ході словесної перепалки на вулиці іноземка вбила молодика – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Інцидент стався на вулиці Чернишевського


Поліція Одеської області

В Одесі сталася стрілянина. Правоохоронці затримали 35-річну іноземку за підозрою у вбивстві молодого містянина. Про це повідомляє поліція Одеської області.

“Подія сталася близько третьої години ночі на вулиці Чернишевського. Між жінкою та двома перехожими виникла словесна перепалка, в ході якої вона вистрелила одному з незнайомців у груди”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що 21-річний потерпілий від отриманого поранення помер. Правопорушниця з місця скоєння злочину втекла і сховалась в найближчій крамниці. Правоохоронці її затримали, а зброю, пристосовану для відстрілу набоїв типу “Флобер”, вилучили. 

У поліції додали, що дії фігурантки слідчі кваліфікували як умисне вбивство. Їй оголосили підозру за ч.1 ст.115 Кримінального кодексу України та помістили до ізолятора тимчасового тримання. За скоєне жінці загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі. 

1News за темою: Стрілянина в Одесі: Правоохоронці затримали зловмисника, який застрелив чоловіка

Нагадаємо, на столичній Дарниці місцевий мешканець прийшов до квартири поверхом вище, де проводились ремонтні роботи, через нібито затоплення його оселі. Згодом між чоловіками виник конфлікт, під час якого сусід вистрелив будівельнику в ногу.


Джерело

Back to top button