Події

Столичні правоохоронці затримали мешканця Закарпаття, який пограбував киянина

Поліцейські затримали підозрюваного за пограбування киянина. Молодик вдарив потерпілого та забрав у нього телефон, але наряд полку поліції особливого призначення оперативно розшукав зловмисника, передає 1NEWS з посиланням на пресслужбу столичної поліції.

За скоєне йому загрожує до шести років ув’язнення.

До поліції по спецлінії “102” надійшло повідомлення від чоловіка про те, що на вулиці Набережно-Корчуватській невідомий побив його та відібрав смартфон. Слідчо-оперативна група територіального підрозділу поліції виїхала на місце скоєння правопорушення, а для затримання зловмисника спецпризначенці почали відпрацювання району.

За словами слідчого Голосіївського управління поліції Олега Яковченка, підозрюваний підбіг до потерпілого, спричинив йому тілесні ушкодження, після чого забрав ґаджет: «Фігурант відразу після злочину втік, але поліцейські розшукали правопорушника. Під час обшуку у нього виявили мобільний телефон заявника. Слідчі затримали зловмисника у порядку статті 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – раніше не судимий уродженець Закарпатської області, 2000 року народження. Ми перевіряємо його причетність до вчинення майнових злочинів на території столиці».

Правопорушнику повідомлено про підозру у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 186 (Грабіж) Кримінального кодексу України. Йому загрожує до шести років позбавлення волі. Суд обрав молодику запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

Back to top button