Події

Столичні правоохоронці затримали двох чоловіків за підозрою у збуті наркотиків

Заборонені речовини вилучили та направили на експертизу. За цінами «чорного» ринку, їх вартість становить близько 1 000 000 гривень, передає 1NEWS з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

У ході відпрацювання території Святошинського району міста на вулиці Підлісній дільничні офіцери поліції помітили підозрілого чоловіка. Після отримання згоди на перевірку його пакету, поліцейські виявили там близько 200 грамів порошкоподібної речовини, схожої на «амфетамін».

Як розповів начальник Святошинського управління поліції Сергій Чернишев, правопорушник пояснив, що придбав наркотики з метою збуту у наглядно знайомого і надав адресу, де саме їх купував:

«У ході обшуку вказаного помешкання на вулиці Генерала Наумова у господаря ми виявили та вилучили близько 2 кг порошкоподібної речовини, а також близько 200 грамів зеленої речовини рослинного походження, схожої на канабіс, та електронні ваги. Вилучене направили на експертне дослідження».

Обох чоловіків затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Ними виявилися раніше не судимі місцеві мешканці, 1969 та 1982 років народження.

Слідчим відділом Святошинського управління поліції розпочаті кримінальні провадження за ч. 3 ст. 307 (Незаконне виробництво, виготовлення, придбання, зберігання, перевезення, пересилання чи збут наркотичних засобів, психотропних речовин або їх аналогів) Кримінального кодексу України.

Фігурантам повідомлено про підозру у вчиненні злочинів. Санкція статті передбачає до 12 років позбавлення волі з конфіскацією майна. Запобіжний захід затриманим обере суд.

 

 

 

Back to top button