Події

Столичні правоохоронці затримали банду, яка збувала наркотики через соцмережі

У Києві за підозрою у збуті особливо небезпечних наркотичних засобів через месенджери затримали групу осіб, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу столичної прокуратури.

“Київською місцевою прокуратурою №2 спільно з дарницьким УП ГУНП в м. Києві в ніч з 26.03.2019 року по проспекту Григоренка, 15 було затримано двоє осіб віком 19 років за підозрою у незаконному зберіганні наркотичних речовин з метою збуту”, – йдеться в повідомленні.

У ході особистого обшуку у затриманих молодиків працівники поліції знайшли та вилучили 9 згортків канабісу, 10 згортків з метамфетаміном та 9 пігулок фіолетового кольору. Крім того, у рюкзаку виявили та вилучили пакет з метамфетаміном.

Потім за адресою проживання підозрюваних був проведений огляд приміщення квартири. Під час слідчої дії виявили та вилучили 1 пакет з канабісом, 1 банку, наповнену 978 пігулками фіолетового кольору, 2 пакетики з кристалоподібною та 2 пакетики з порошкоподібною речовиною білого кольору, яка містить психотропну речовину – метамфетамін, 1 пакетик кокаїну масою 20 г, а також електронні ваги та пакетики для розфасування речовин, зазначили у відомстві.

“Збут вищевказаних речовин здійснювався за допомогою телекомунікаційних служб (месенджерів) Telegram, Whatsapp тощо”, – додали у прокуратурі.

Підозрюваним повідомили про підозру у вчиненні злочину за ч.2 ст. 307 КК України — незаконне зберігання та збут наркотичних засобів та психотропних речовин.

Суд обрав зловмисникам запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

Back to top button