Події

Стали відомі подробиці загибелі дружини футболіста “Зорі”

У Малинівському районі Одеси вчора, 14 січня, сталася смертельна ДТП. В аварії загинула дружина футболіста Олега Данченка. Перша інформація про смертельну дорожню пригоду в Одесі на Київському шосе з’явилася о 15.02. На той момент було відомо лише те, що біля кафе “За кермом” сталася масова ДТП за участю кількох автомобілів. Також повідомлялося, що загинула водій автомобіля Mercedes, повідомляє 1news, посилаючись на Gazeta.ua.

Пізніше правоохоронці розповіли, що на Київській трасі автомобіль KIA Cerato, повертаючи ліворуч, зіткнувся з автомобілем Mercedes, що рухався йому назустріч, який відкинуло в евакуатор, що попутно їхав, а потім машина влетіла у відбійник.

Очевидці відразу ж кинулися допомагати учасникам ДТП. Вони спробували витягти дівчину, яка на той момент могла ще бути живою, із салону автомобіля. Люди намагалися відкрити водійські двері. На місце події вже їхали поліцейські та рятувальники.

На момент приїзду рятувальників та правоохоронців дівчина не подавала ознак життя. Співробітники ДСНС за допомогою спеціального інструменту зрізали дах авто та деблокували тіло загиблої.

Пізніше за номерними знаками вдалося визначити, що авто зареєстровано на ім’я українського футболіста Олега Данченка, а загибла дівчина – це його дружина Вікторія Данченко.

Вікторія часто порушувала правила дорожнього руху. Найчастіше це було перевищення швидкості. Згодом виявилося, що саме порушення швидкісного режиму, ймовірно, і спричинило загибель дівчини.

Back to top button