Події

Співробітники столичного карного розшуку затримали банду квартирних злодіїв

Троє раніше судимих чоловіків обікрали квартиру в Подільському районі столиці. Втекти зловмисникам завадили правоохоронці. Їм загрожує до шести років позбавлення волі, інформує 1NEWS з посиланням на Відділ комунікації поліції Києва.

У ході відпрацювання оперативної інформації працівники Дніпровського управління поліції затримали трьох чоловіків за крадіжку з квартири на вулиці Стеценка. Крадії проникли у чужу оселю шляхом підбору ключа.

Як розповів начальник Дніпровського управління поліції Олександр Кузьмін, зловмисники винесли з помешкання музичну апаратуру, фотоапарат, наручний годинник, інтернет-обладнання, документи та банківські картки господарів:

«Ми зупинили чоловіків на виході з під’їзду. Під час поверхневого огляду вилучили у них набір ключів, а у валізах – особисті речі та техніку з квартири, яку вони щойно обікрали».

Кримінальну трійцю затримали у порядку ст. 208 Кримінального процесуального кодексу України. Це – 36-річний уродженець Полтавщини, раніше судимий за нанесення тяжких тілесних ушкоджень, та 39-річний і 31-річний кияни, раніше судимі за крадіжки, грабіж і зберігання небезпечних предметів.

Слідчим відділом Подільського управління поліції розпочато кримінальне провадження за ч. 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Фігурантам загрожує до шести років позбавлення волі.

Поліцейські перевіряють інформацію про причетність зловмисників до вчинення інших злочинів на території міста Києва.

 

 

 

 

Back to top button