Події

Смерть у лавах ЗСУ – Тіло зниклого контрантика знайшли на полігоні у Рівненській області – 1News

З 8 лютого військовослужбовець перебував у розшуку


фото з відкритих джерел

На території Рівненського військового полігону знайшли тіло військовослужбовця-контрактника. Він залишив місце служби минулого тижня і з тих пір про нього нічого не було відомо. Про це повідомляє поліція Рівненської області.

Так, тіло на полігоні виявили сьогодні, 16 лютого. Загиблим виявився 28-річний житель Волинської області, який проходив службу за контрактом у Житомирській області, а на Рівненському полігоні проходив навчальний курс.

“З 8 лютого військовослужбовець перебував у розшуку, коли з товаришем з дозволу керівництва покинув місце несення служби, востаннє його бачили в селищі Тучин колишнього Гощанського району”, – йдеться в повідомленні.

Зазначається, що, за результатами попереднього огляду, ознак насильницької смерті на тілі не виявлено. Остаточні результати встановить експертиза. Досудове розслідування у кримінальному провадженні, розпочатому за частиною 1 статті 115 КК України (умисне вбивство) триває.

1News за темою: Вистрілив собі у голову: На Луганщині військовий-контрактник вчинив самогубство

Нагадаємо, наприкінці минулого грудня на Донеччині солдат-контрактник, перебуваючи на бойовому чергуванні, вистрілив у голову із ввіреної йому штатної зброї. Військовий загинув.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button