Події

Ryanair повністю зупинив продаж квитків із двох міст України – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО

Авіакомпанія могла так вчинити на тлі постійних повідомлень про можливе вторгнення Росії в Україну

Літак компанії Ryanair
AP Photo

Лоукостер Ryanair зупинив продаж квитків на всі рейси з Харкова та Херсона. При спробі забронювати переліт на найближчі дати або літню навігацію система авіакомпанії вказує, що немає доступних вильотів. Про це пише Аvianews.

Як повідомляється, жодної інформації про причину таких змін лоукостер поки що не опублікував. З Харкова авіакомпанія виконувала перельоти у Варшаву, Краків, Познань, Будапешт, Бергамо та Вільнюс, а з Херсона – у Відень, Краків та Варшаву.

“В умовах COVID-19 через зміну попиту лоукостер неодноразово змінював розклад польотів в Україну, скасовував та переносив вильоти, проте вперше продаж був зупинений на всі рейси одразу з двох аеропортів”, – йдеться в повідомленні.

1News за темою: Примусова посадка літака Ryanair: США звинувачують білоруських урядовців у піратстві

Як зазначають автори матеріалу, авіакомпанія могла так вчинити на тлі постійних повідомлень про можливе вторгнення Росії в Україну. Минулого тижня керівник Ryanair Майкл О’Лірі заявив, що лоукостер готовий ввезти до України до 20 літаків за умови, що не буде вторгнення.

Аеропорт Харків знаходиться за 40 км від кордону з Росією, а аеропорт Херсон – за 90 км від Криму.

Раніше повідомлялося, що найбільший лоукостер Європи Ryanair з 1 до 28 лютого повністю скасував маршрути зі Львова в Барі, Палермо, Турин та Братиславу, з Києва в Бидгощ та з Херсона в Краків та Відень.


Джерело

Back to top button