Події

Правоохоронці затримали на Одещині чоловіка за сексуальне насильство над 11-річною падчеркою

На Одещині затримали чоловіка за сексуальне насильство протягом більше ніж двох років над 11-річною дівчинкою – дочкою його співмешканки, передає 1NEWS з посиланням на відділ комунікації поліції Одеської області.

Зловмисник змушував дитину мовчати, залякуючи тим, що її матір може померти.

“Поліцейські притягують до кримінальної відповідальності 28-річного жителя Одеського району за сексуальне насильство щодо своєї падчерки. Правопорушнику оголосили підозру за ч. 4 ст. 153 Кримінального кодексу України та взяли його під варту”, – вказали у поліції.

Правоохоронці встановили, що “зловмисник більше двох років вчиняв протиправні дії відносно 11-річної доньки своєї цивільної дружини”.

“Аби дитина тримала все в таємниці, він залякував її, погрожуючи тим, що мати, дізнавшись про їхні ігри, важко захворіє і помре або її притягнуть до кримінальної відповідальності”, – повідомили у поліції.

Відповідно до чинного законодавства, за скоєне щодо малолітньої правопорушнику загрожує позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років. Наразі судом першої інстанції йому обрано запобіжний захід у вигляді тримання під вартою.

 

 

 

 

 

Back to top button