Події

Правоохоронці затримали чоловіка, який молотком побив водія лімузина

У Черкаській області затримали чоловіка, який молотком побив водія лімузина, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу обласної прокуратури.

“За оперативним реагуванням Черкаської місцевої прокуратури та Черкаського відділу поліції Головного управління Національної поліції в Черкаській області встановлено раніше судимого жителя Черкас 1984 року народження, який у центрі Черкас із застосуванням молотка завдав тілесних ушкоджень у різні частини тіла водієві білого лімузина”, – йдеться в повідомленні.

Слідчі зареєстрували кримінальне провадження за ознаками кримінального злочину, передбаченого ч. 4 ст. 296 (хуліганство, тобто грубе порушення громадського порядку з мотивів явної неповаги до суспільства, що супроводжується особливою зухвалістю чи винятковим цинізмом, із застосуванням іншого предмета, спеціально пристосованого або заздалегідь заготовленого для нанесення тілесних ушкоджень) Кримінального кодексу України.

Зазначену особу затримали в порядку ст. 208 Кримінально-процесуального кодексу України.

“Наразі в рамках кримінального провадження тривають першочергові слідчі дії з встановлення свідків і очевидців вказаної події, встановлюється ступінь тяжкості нанесених тілесних ушкоджень, а також інші заходи до встановлення фактичних обставин справи”, – повідомили в прес-службі відомства.

 

 

 

 

 

 

 

 

Back to top button