Події

Правоохоронці затримали арештанта, який втік із зали суду в Одесі

Співробітники управління карного розшуку ГУНП в Одеській області розшукали арештанта, який втік із зали суду. Він переховувався в одній з квартир, що належала його знайомим. Про це повідомляє прес-центр Нацполіції Одеської області, пише 1NEWS, посилаючись на 112ua.

Зазначається, що чоловіка, 1985 року народження, викрили днями в одному з офісних приміщень, куди він проник по комп’ютерну техніку. За даним фактом було відкрито провадження за ч.3 ст. 15 та ч. 3 ст. 185 Кримінального кодексу України, в рамках якого зловмисника затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу.

Вчора під час обрання запобіжного заходу в Приморському районному суді Одеси чоловік, намагаючись уникнути відповідальності, зник.

Для затримання втікача керівництвом Головного управління Нацполіції області відразу ж була введена в дію спеціальна поліцейська операція “Сирена”, і через кілька годин місцезнаходження чоловіка було встановлено. Його доставили в територіальний відділ поліції. Вирішується питання про обрання правопорушнику запобіжного заходу у вигляді утримання під вартою.

Нагадаємо, в Одеській області 47-річна жінка виманювала у дітей заощадження їх батьків. Встановлено, що жінка обдурила 9-річну дівчинку з Одеси, трьох дівчаток віком від 9-ти до 12-ти років у Чорноморську, 7-річних хлопчика та дівчинку.

Back to top button