Події

Правоохоронці виявили у підприємця з Харківщини арсенал боєприпасів

У 54-річого мешканця села Черкаська Лозова на Харківщині вилучили арсенал вогнепальної зброї та велику кількість боєприпасів, повідомляє 1NEWS з посиланням на пресслужбу Харківської обласної прокуратури.

«19 квітня на території домоволодіння проведено обшук, у ході якого виявлено та вилучено понад 1000 набоїв різного калібру, обладнання для виготовлення набоїв та їх комплектуючі, 4 пістолети, 1 пістолет-кулемет Судаєва, 9 гранат, 5 пляшок «коктейлю Молотова», 5 глушників для зброї, верстати для обробки металу, а також комплектуючі для виготовлення вибухових речовин», – ідеться у повідомленні.

Господаря затримали в порядку ст. 208 КПК. Вирішується питання про оголошення йому підозри за ч. 1 ст. 263 КК (Незаконне зберігання вогнепальної зброї, бойових припасів, вибухових речовин).

Як розповів кореспонденту Укрінформу речник обласної прокуратури Дмитро Чубенко, затриманий жодного відношення до Збройних сил не має. Чоловік є підприємцем і, за його словами, купував деталі та виготовляв зброю для себе.

 

 

 

 

 

Back to top button