Події

Постраждалого у ДТП водія гелікоптером транспортували до Львова – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Національна поліція

Чоловік не впорався з керуванням та з’їхав у кювет, де його автомобіль перекинувся

До Львова гелікоптером транспортували чоловіка, який потрапив у ДТП у Рівненській області. Про це повідомляє Національна поліція. 

20-річний водій автомобіля Mercedes-Benz не впорався з керування на трасі Київ – Чоп поблизу села Ситне і з’їхав у кювет. Його автомобіль перекинувся. Чоловік отримав політравму. 

“Гелікоптер приземлився на стадіоні місцевої школи у Радивилові та вже за короткий проміжок часу травмованого передали бригаді львівських лікарів. Бажаємо львів’янину швидкого одужання”, – йдеться у повідомленні.


Національна поліція

1News за темою: До Львова екстрено транспортували гелікоптером вагітну жінку

Нагадаємо, у Вишгороді у 12-річного хлопчика раптово відмовили ноги. З яких причин це сталося – невідомо. За лічені хвилини поліцейські обмежили доступ до стадіону “Промінь”, аби якнайшвидше доправити дитину до медичного закладу. Його госпіталізували на гелікоптері.

Також повідомлялося, що до столиці з Київської області довелося вертольотом транспортувати хворого чоловіка, якому знадобилась невідкладна медична допомога. У 53-річного жителя Таращанської ТГ був гострий коронарний синдром. 


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button