Події

Посол Швейцарії потрапив у потрійне ДТП на Львівщині (фото)

У потрійній ДТП на Львівщині постраждало шестеро людей. Серед них – громадянин Швейцарії, інформує 1NEWS з посиланням на департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА.

“27 червня о 19:20 на автодорозі М-06 Київ-Чоп 507 км, у Кам’янка-Бузькому районі, неподалік с. Дідилів, водій (громадянин Швейцарії) 1963 року народження, керуючи автомобілем Volvo СХ60, рухаючись з м. Київ в напрямку м. Львова, виїхав на смугу зустрічного руху де здійснив зіткнення з автомобілем Volkswagen Т4 під керуванням жителя с. Гаї-Дітковецькі Бродівського району 1975 року народження та автомобілем Chery Amulet під керуванням жителя м. Львів 1965 року народження”, – повідомили у департаменті.

Внаслідок ДТП отримали травми три водії та три пасажири, а саме:

  • пасажирка Volvo 1969 року народження, яка проживає у Києві. Вона госпіталізована в першу хірургію ЛШМД м. Львова.
  • водій Volkswagen Т4. Його госпіталізували в Буську ЦРЛ.
  • пасажирка Chery 1969 року народження, яка проживає у Львові. Після огляду та надання медичної допомоги відпущена додому.
  • пасажир автомобіля Chery 2007 року народження, яка проживає у Львові. Після огляду та надання медичної допомоги її відпустили додому.
  • водій Volvo. Після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 його відпустили додому;
  • водій Chery, якого після огляду та надання медичної допомоги в МТП-3 відпустили додому.

Наразі обставини події встановлюються.

Як повідомили у відділі комунікації у ГУНП у Львівській області, за фактом аварії відкрите кримінальне провадження за ч.1 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Максимальне покарання, передбачене статтею, – обмеження волі на строк до трьох років, з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Водночас, стало відомо, що учасником ДТП був посол Швейцарії в Україні.

 

 

 

Back to top button