Події

Поліція Кіровоградщини розшукує 17-річну дівчину

Поліція наразі перевіряє двох осіб на причетність до зникнення 17-річної Діани Хріненко. Про це заявив перший заступник голови Нацполіції В’ячеслав Аброськін під час робочої поїздки до села Суботці Кіровоградської області, повідомляє прес-служба ГУНП області, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

«На теперішній час поліція перевіряє причетність двох осіб до скоєння злочину стосовно неповнолітньої», – повідомив Аброськін.

Як зазначають у прес-службі поліції, під час сьогоднішньої наради працівники поліції Кіровоградщини доповіли першому заступнику голови Нацполіції результати вжитих заходів, спрямованих на встановлення місцезнаходження неповнолітньої. Зокрема, вони зазначили, що з моменту зникнення неповнолітньої на території села Суботці працює оперативний штаб поліції. Його роботу координує управління карного розшуку обласного главку і керівництво поліції області. Під час подвірного обходу перевірено 1142 домоволодіння, обстежено 920 житлових приміщень, 178 господарських будівель, підвалів, обстежено водойми із залученням водолазів. Загалом працівниками поліції опитано 2950 громадян.

Правоохоронці також встановили і відпрацювали 178 осіб із числа тих, хто перебував у кафе того вечора, коли сталася пригода. Четверо з цього числа – раніше судимі. Щоденно до відпрацювання у середньому залучалося більше 60 поліцейських, а також військовослужбовців Нацгвардії та рятувальників.

В прес-службі зазначають, що за межами населеного пункту правоохоронцями було перевірено транспортні сполучення, лісосмуги, території, прилеглі до залізничних сполучень, територію кар’єру, а наявні у ньому водойми також обстежено із залученням водолазів. Крім того, обстежено 10 водойм, 54 км лісосмуг, 570 км лісу, колодязі та ями.

Під час наради Аброськін наголосив, що розкриття даного злочину перебуває на контролі керівництва Нацполіції України. Він також повідомив, що на даний момент працівники поліції встановили двох осіб, які можуть бути причетними до зникнення дівчини.

«Координуйте роботу у цьому напрямку з іншими відомствами, військовослужбовцями та рятувальниками, активно долучайте до неї дільничних офіцерів. Ми маємо отримати інформацію, яка допоможе розкриттю даного злочину», – зазначив він.

Back to top button