Події

Поліцейський застрелив покупця в супермаркеті

В одному з супермаркетів Харкова під час конфлікту покупець вдарив ножем працівника поліції охорони, а останній вистрелив у чоловіка з табельної зброї, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу поліції охорони.

 

Так, подія сталася вчора, 5 грудня, близько 21:30 у супермаркеті на вулиці Шевченка.

“Поліцейський взводу охорони об’єктів, перебуваючи на службі у приміщенні торговельного закладу, близько десятої години вечора отримав від представника охорони супермаркету інформацію про те, що невідомий громадянин відмовляється сплачувати вартість товару. Співробітник поліції охорони з метою врегулювання ситуації підійшов до покупця, представився і запропонував вирішити конфлікт в рамках чинного законодавства та дочекатись приїзду наряду поліції. У службовому приміщенні громадянин раптом накинувся на поліцейського охорони та завдав йому кілька ножових поранень”, – йдеться в повідомленні.

Поліцейський застосував табельну зброю та поранив нападника. Постраждалих доставили до лікарні.

“Вночі 24-річний чоловік помер. Стан здоров’я 25-річного працівника поліції стабільний. Відомості про подію внесено до Журналу єдиного обліку заяв та повідомлень Київського відділу поліції. Перевірка триває”, – повідомили в поліції охорони.

 

 

 

Back to top button