Події

Нещасний випадок у Сіднеї – вперше з 1963 року акула смертельно поранила чоловіка – 1News

БІЛЬШЕ ЦІКАВОГО


Фото з відкритих джерел

Інцидент стався 16 лютого близько 16:30 на публічному пляжі Літтл-Бей неподалік передмістя Малабар

В Австралії, у місті Сідней акула смертельно напала на плавця. Вважається, що це перший у місті напад акули зі смертельними наслідками з 1963 року. Про це повідомила австралійська національна служба новин Nine News.

Інцидент стався 16 лютого близько 16:30 на публічному пляжі Літтл-Бей неподалік передмістя Малабар. Рятувальники на гідроциклах та човнах виявили у воді людські останки. Очевидці розповіли, що чули крики чоловіка.

Інспектор швидкої допомоги штату Новий Південний Уельс сказав, що врятувати плавця не вдалося. Загиблий отримав “катастрофічні травми”, парамедики нічого не могли зробити.

Усі найближчі пляжі закриють на 24 години після інциденту, там встановлять вивіски та барикади, щоб попередити плавців, а рятувальники патрулюватимуть пляжі у пошуках ознак подальшої активності акул. Поліція звʼяжеться із Департаментом первинної промисловості для розслідування обставин смерті.

1News за темою: Біля берегів Нідерландів виявили десятки мертвих дельфінів

Нагадаємо, раніше в атлантичних водах біля Панами під час дослідження, яке тривало понад десять років вчені відкрили новий вид акул-ангелів “Squatina mapama”. Як зазначив співавтор відкриття Росс Робертсон, однією з відмінних характеристик S.mapama є коротка і вузька лінія дрібної луски.


ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS
Джерело

Back to top button