Події

На Житомирщині чоловік убив свою дружину після великої п’янки

Як виявилося, надмір вжитого алкоголю призвів до чергової сварки між громадянським подружжям і власну правоту господар почав доводити кулаками

За зібраними відомостями, трагедія сталася на ґрунті зловживання алкоголем. Раптове з’ясування стосунків між громадянським подружжям закінчилося фатально для 39-річної жінки, про смерть якої винуватець повідомив лише уранці наступного дня після події. Досудове розслідування за вказаним фактом триває, – повідомляє 1NEWS.

Близько 5 ранку до Коростишівського відділу поліції надійшло повідомлення від 35-річного жителя райцентру про смерть його 39-річної співмешканки.

На місце події виїхала слідчо-оперативна група, працівникам якої заявник розповів, що прокинувся уранці і знайшов жінку у хаті на підлозі мертвою.

– Під час огляду тіла загиблої експерти виявили численні гематоми. За висновками судово-медичної експертизи, смерть настала внаслідок закритої черепно-мозкової травми. Обстановка у приміщенні вказувала на те, що напередодні тут відбувалася п’янка і бійка. Господар розповів, що увечері вони зі співмешканкою дійсно вживали алкоголь, а потім він ліг спати й навіть не здогадувався, що могло з нею трапитися, – розповів начальник Коростишівського відділу поліції Дмитро Гаращенко.

Однак у ході розмови із поліцейськими чоловік заплутався у власних словах і зізнався таки у вчиненні тяжкого злочину. Як виявилося, надмір вжитого алкоголю призвів до чергової сварки між громадянським подружжям і власну правоту господар почав доводити кулаками. Аж потім, залишивши побиту жінку на підлозі, влігся спати.

За чинним законодавством чоловікові загрожує від 7 до 10 років позбавлення волі.

Джерело: Магнолія-ТВ

Back to top button