Події

На Закарпатті затримали нелегальних мігрантів з Алжиру

Двох іноземців затримали за спробу незаконного перетину кордону в Ужгородському районі. Про це розповіла речниця Чопського загону Олена Трачук, передає 1NEWS.

За її словами, 15 липня військовослужбовці відділу “Ужгород” зупинили двох іноземців біля залізничного вокзалу. “Прикордонники встановили, що вони є громадянами Алжиру. Хоча іноземці мали при собі документи, що посвідчують особу, військовослужбовці, виходячи з аналізу та оцінки ризиків, організували за ними спостереження”, — розповіла речниця.

Вже за декілька годин правоохоронці побачили, як вони намагаються незаконно перейти українсько-словацький кордон. Їх затримали, коли вони перелазили загороджувальний паркан поблизу села Оноківці Ужгородського району.

Іноземців доставили у прикордонний підрозділ. За спробу незаконного перетину державного кордону України їм загрожує штраф від 5 100 грн до 8 500 грн. Справу передадуть до суду.

Суспільне готове надати можливість озвучити позицію затриманим чи стороні їх захисту, якщо вони виявлять таке бажання та зв’яжуться із редакцією.

 

 

 

 

 

Back to top button