Події

На трасі Київ – Чоп сталась ДТП за участю мікроавтобуса і легкового автомобіля

На трасі Київ – Чоп в аварії за участю мікроавтобуса і легкового автомобіля загинули дві особи. У тому числі дитина. Про це йдеться в повідомленні управління ДСНС у Рівненській області, пише 1NEWS, посилаючись на РБК-Україна.

Повідомляється, що ДТП за участю Mercedes-Benz Sprinter і Audi сталася в Рівненському районі на трасі Київ – Чоп біля розважального закладу “Айвенго”.

“Рятувальники провели деблокування травмованого водія з автомобіля Mercedes-Benz Sprinter і мертвого водія з Audi. Загалом загинули дві особи (з них одна дитина)”, – йдеться в повідомленні.

Також постраждала ще одна людина в Audi. Таким чином, крім загиблих в аварії ще двоє постраждалих. Обставини ДТП встановлюють співробітники поліції.

Нагадаємо, раніше під Києвом водій влаштував одразу три ДТП, намагаючись втекти від поліції. Крім того, він збив поліцейського. У цих ДТП були пошкоджені легковий автомобіль, кросовер Mazda і мотоцикл.

До цього в Києві на Печерську автомобіль “Infiniti” врізався в стовп. В результаті загинула пасажирка авто, водій і ще одна пасажирка отримали поранення.

Back to top button