Події

На Тернопільщині рятувальники гасили пожежу на складі з пальним

На Тернопольщині рятувальники загасили пожежу в одноповерховій виробничо-складській будівлі, де серед іншого зберігалося пальне. Так, займання виникло у приміщенні з верстатами і ємностями з орієнтовно тонною пального. Про це інформує прес-служба ДСНС, пише 1NEWS, посилаючись на Gazeta.ua.

“Повідомлення про займання на території агропромислового підприємства в селі Вілія Шумського району надійшло пожежним о 13:48. Коли перший підрозділ ДСНС прибув на місце, вже сталася розгерметизація і займання ємності з дизельним пальним, а також згорів автомобіль Нива”, – сказано в повідомленні.

Зазначається, що до гасіння було залучено п’ять одиниць техніки і 21 людину особового складу. О 16:42 пожежа ліквідували.

9 грудня, у Полтаві зайнялося в 2-поверховій будівлі торгівельно-розважального центру, колишній кінотеатр ім. Котляревського, історична будівля в центрі міста. Ресторани, які розташовані в будівлі – “Версаль”, “Територія м’яса”, “ГраммофонЪ” – вигоріли. О 09:16 пожежу локалізовано на площі 600 м. кв. Триває ліквідація.

Back to top button