Події

На Прикарпатті посадовці здійснювали незаконну порубку деревини, сума збитків склала 1,9 млн грн

Посадовці Рогатинського лісгоспу, що на Прикарпатті, підозрюються у службовій недбалості, внаслідок якої державі завдано 1,9 мільйона гривень збитків. Про це повідомляє пресслужба Державного бюро розслідувань, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“Слідчі територіального управління Державного бюро розслідувань, розташованого у місті Львові, повідомили про підозру службовим особам Воронівського лісництва ДП «Рогатинське лісове господарство». Вони підозрюються у службовій недбалості, що спричинила тяжкі наслідки (ч. 2 ст. 367 Кримінального кодексу України)”, – йдеться у повідомленні.

За даними досудового розслідування, посадовці лісгоспу здійснювали незаконну порубку та збували деревину підприємству, внаслідок чого державі завдано збитків на суму 1,9 мільйона гривень.

Посадовцям загрожує позбавлення волі на строк від 2 до 5 років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до 3 років та зі штрафом від 250 до 750 неоподатковуваних мінімумів доходів громадян або без такого.

Back to top button