Події

На Полтавщині зіткнулись два легковики і вантажівка

На Полтавщині у результаті ДТП з двома легковиками та вантажівкою постраждали двоє людей. Про це повідомили у поліції Полтавської області, передає 1news, посилаючись на УНН.

Зазначається, що у Лубенському районі, 12 листопада, близько 19 години, в с. Іванівка, на 172 км автодороги “Київ – Харків” зіткнулися автомобілі “Камаз”, під керуванням водія 1985 р.н., «Volkswagen Caddy», під керуванням 41-річного водія та “Daewoo Lanos”, під керуванням водія 1980 р.н.

Внаслідок дорожньо-транспортної пригоди водій та пасажирка “Daewoo Lanos”, 1978 р.н. отримали тілесні ушкодження та каретою швидкої госпіталізовані до місцевої Лубенської лікарні.

“За даним фактом відомості внесено до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ознаками кримінального правопорушення, передбаченого частиною 1 статті 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху, що спричинило потерпілому середньої тяжкості тілесне ушкодження) Кримінального кодексу України”, – відзначили у поліції.

Наразі правоохоронці з’ясовують всі обставини ДТП. Тривають слідчі дії.

Нагадаємо

У Миколаївській області сталася дорожньо-транспортна пригода, внаслідок якої загинуло троє осіб, серед яких — двоє дітей.

Back to top button