Події

На Полтавщині застрелився місцевий депутат

21 жовтня у селі Шишаки Полтавської області застрелився 55-річний депутат місцевої райради. Інформацію про самогубство повідомив відділ комунікації ГУНП в Полтавській області, пише видання «Полтавщина».

Зазначається, що до поліції о 13:00 подзвонила дружина загиблого.

Попередньо відомо, що депутат Шишацької районної вистрілив собі у голову з рушниці, яка була зареєстрована на нього.

Зараз вирішується питання про внесення відомостей до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ст. 115 ККУ (Умисне вбивство). Ця процедура потрібна, аби слідчі могли перевірити усі можливі версії загибелі депутата.

Як повідомило «Poltavske.TV» з посиланням на власні джерела, загиблий — Володимир Петренко, 1964 р.н., член ВО «Батьківщина», директор ТОВ «Будсервіс».

Полтавські ЗМІ також повідомляють, що Петренко раніше був у відділку поліції. Його нерідко бачили нетверезим останнім часом, на нього скаржилась дружина щодо сімейного насилля.

В той день, коли сталася трагедія, нібито сталась чергова сварка удома. Чоловік вихопив рушницю, вискочив із нею і застрелився.

В обласній поліції повідомили, що було кілька епізодів щодо домашнього насилля, вчиненого депутатом, пише «Главком».

«Одна справа досі на розгляді, інша дійшла до суду, але її закрили за не значимістю», – сказала речниця обласної поліції Поліна Ларіна.

Шишацька районна висловила щирі співчуття рідним і близьким Володимира Петренка у зв’язку з його трагічною смертю.

Додамо, що вчора у Полтавській області під час падіння вертольота «Робінсон-44» загинув екс-міністр аграрної політики Тарас Кутовий.

Back to top button