Події

На Одещині поліція виявила чоловіка, що виготовляв боєприпаси в домашніх умовах

В Одеській області поліція виявила мешканця, який зберігав вдома велику кількість зброї та самостійно займався відливанням та спорядженням боєприпасів. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на Українську правду.

За повідомленням відділу комунікації поліції в Одеській області, у двох дачних будинках мешканця одного з населених пунктів Біляївського району було проведено санкціоновані обшуки.

“У першій оселі було виявлено 3 міномети, дві гвинтівки, три пістолети системи “Наган”, автомат ППС часів Другої світової війни, 84 бойових набоїв калібру 7,62 мм, 458 гільз та 458 куль. Також у чоловіка було виявлено приладдя для самостійного спорядження бойових набоїв, за допомогою якого він сам відливав кулі та начиняв їх зарядом”, – повідомили правоохоронці.

У другому будинку виявили 5 снарядів часів Другої світової війни, 25 патронів калібру 7,62 мм та залишки вибухової речовини.

Дані внесено до ЄРДР за ч.1 ст. 263 КК (незаконне поводження зі зброєю, бойовими припасами або вибуховими речовинами), обшуки тривають.

Back to top button