Події

На Миколаївщині розбився гелікоптер

На Миколаївщині гелікоптер приватного агропідприємства впав на полі біля с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району, загинули двоє людей. Про це повідомляє пресслужба Головного управління ДСНС Миколаївської області, пише 1NEWS, посилаючись на Укрінформ.

“17 липня о 05:46 на спецлінію “101” надійшло повідомлення про пожежу гелікоптера приватного агропідприємства, який зазнав катастрофи та впав на полі біля с. Зайве Новоодеської територіальної громади Миколаївського району…. Під час польоту в гелікоптері Mi-2 перебували двоє людей, які внаслідок авіакатастрофи загинули”, – йдеться у повідомленні.

У ДСНС зазначають, що пожежу на 6 кв. м, вогнеборці о 06:15 локалізували та о 06:35 — ліквідували. Для встановлення обставин надзвичайної ситуації додатково залучені оперативна група ГУ ДСНС України у Миколаївській області та співробітники поліції.

Водночас у відділі комунікації поліції Миколаївської області уточнили, що внаслідок катастрофи загинули члени екіпажу 42 та 47 років.

“При виконанні перельоту з метою проведення аерохімічних робіт гелікоптер впав та загорівся, внаслідок чого загинули двоє членів екіпажу 42-х та 47-ми років”, – йдеться у повідомленні.

Наразі поліція забезпечує охорону місця події до приїзду комісії Національного бюро з розслідування авіаційних подій та інцидентів з цивільними повітряними суднами для встановлення обставин і причин аварії.

Back to top button