Події

На Львівщині людей атакують змії

10 липня в лікарні Львівщини були госпіталізовані троє осіб, передає 1NEWS з посиланням на пресцентр ДСНС.

Всі постраждалі – в стані середньої тяжкості. О 14:55 в Перемишлянську центральну районну лікарню госпіталізовано жінку 1987 року народження з діагнозом “укус змії пальця правої стопи”. Потерпіла – мешканка м. Львів.

О 17:48 в Турківську лікарню в приймальне відділення поступила дівчина, 2008 року народження, з діагнозом “укус змії в ліву гомілку”. Потерпіла – мешканка с. Свидник Східницької селищної територіальної громади.

О 20:00 в Турківську лікарню в приймальне відділення поступила жінка 1970 року народження з діагнозом “укус змії в праву п’яту”. Потерпіла – мешканка с. Карпатське Боринської селищної територіальної громади Самбірського району.

Головне управління ДСНС України у Львівській області попереджає жителів області про те, що необхідно дотримуватися обережності і бути уважними, вирушаючи на природу. Якщо випадково побачили плазуна поруч з собою – потрібно не панікувати, не наближатися і не робити різких рухів. У плазунів поганий зір і слух, але вони дуже добре вловлюють коливання землі своїм тілом на відстані 10-15 метрів.

 

 

 

Back to top button