Події

На Львівщині командир патрульної роти Нацгвардії скоїв смертельний наїзд на пішохода

Пішохід переходив проїзну частину вулиці поза межами пішохідного переходу

Державне бюро розслідувань розслідує ДТП на Львівщині за участю лейтенанта Нацгвардії, який, за попередньою інформацією, скоїв смертельний наїзд на пішохода.

Про це повідомляє 1NEWS.

“Слідчі теруправління ДБР, розташованого в місті Львові, розслідують обставини ДТП, що сталася на ділянці автодороги “Львів – Пустомити – Меденичі”, внаслідок якої загинув пішохід”, – повідомили у бюро.

За попередньою інформацією, як вказали у ДБР, командир патрульної роти однієї із військових частин Нацгвардії 7 серпня скоїв наїзд на пішохода, який переходив проїзну частину вулиці поза межами пішохідного переходу.

Внаслідок ДТП пішохід був госпіталізований до Пустомитівської центральної районної лікарні, де від отриманих травм помер.

Інцидент кваліфікували як порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особою, яка керує транспортним засобом, що спричинило загибель потерпілого (ч. 2 ст. 286 Кримінального кодексу України).

Санкція статті передбачає покарання у вигляді обмеження волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Джерело: УНН
Back to top button