Події

На Львівщині автомобіль впав з мосту (ФОТО)

У суботу, 25 серпня, автомобіль «Шкода Октавія» впав з мосту на автодорозі Н-13 Львів-Самбір-Ужгород у с. Стрілки, Старосамбірського району на Львівщині. Про це інформує Департамент з питань цивільного захисту Львівської ОДА, пише 1NEWS, посилаючись на Главком.

За його даними, інцидент трапився 25 серпня о 15:14, коли водій, мешканець с. Верхній Лужок Старосамбірського району 1979 року народження, не впорався з керуванням та виїхав за межі автомобільного мосту на правий бік у напрямку його руху, де здійснив з’їзд у річку Топільнянка та перекинувся.

Унаслідок ДТП водій з діагнозом «Поєднана травма тіла. ЗЧМТ. Закритий перелом правої стегнової кістки, відкритий перелом середньої третини лівої гомілки», госпіталізований у травматологію Старосамбірської ЦРЛ, а пасажири автомобіля госпіталізовані у хірургічне відділення Старосамбірської ЦРЛ. У пасажирів діагностовано:

  • мешканка с. Верхній Лужок, Старосамбірського району 1984 року народження, діагноз: «Перелом спинки носа, рвана рана надбрівної дуги правого ока»;
  • мешканець с. Верхній Лужок Старосамбірського району 2013 року народження (дитина), діагноз: «ЗЧМТ».

Причини та обставини події встановлюються. 

Back to top button