Події

На Київщині внаслідок ДТП загинула неповнолітня

На Київщині затримали нетверезого водія, який не обрав безпечної швидкості руху транспортного засобу та в’їхав в дерево. Внаслідок ДТП загинула 16-річна пасажирка. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на УНН.

“Поліцейські Київщини затримали нетверезого водія, з вини якого загинула неповнолітня пасажирка”, – йдеться у повідомленні.

Вказано, що ДТП сталася вчора, у селі Заворичі, що на Броварщині.

“Встановлено, що водій легковика не обрав безпечної швидкості руху і не впорався з керуванням транспортним засобом, виїхав на зустрічне узбіччя та зіткнувся з деревом. В результаті аварії — 16-річна пасажирка загинула на місці від отриманих травм”, – повідомили у відділі комунікації.

Повідомляється, що під час освідування водія, встановлено, що він перебував у стані алкогольного сп’яніння. Також у керманича було відсутнє посвідчення.

“22-річного водія поліція затримала в порядку ст. 208 КПК України, він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання. Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого. Розпочато досудове розслідування”, – додали у відділі комунікації.

Нагадаємо, на Черкащині неповнолітнього підозрюють у смертельній ДТП, в якій загинула пенсіонерка.

Back to top button