Події

На Київщині пограбували пенсіонера

На Київщині, в селі Розумниця Ставищанського району, злодії залізли до будинку 78-річного пенсіонера через виставлену шибку у вікні, щоб попросити у нього цукру та вдаривши пенсіонера обухом сокири, вкрали в нього всі заощадження, інформує 1NEWS з посиланням на прес-службу поліції Київської області.

“У селі Розумниця Ставищанського району, тяжко побитого сусіда знайшов у його обійсті односелець і зателефонував до поліції. Каретою швидкою допомоги 78-річного чоловіка шпиталізовано зі струсом головного мозку та травмою голови до хірургічного відділення лікарні”, – йдеться у повідомленні.

У поліції додали, що напівживий пенсіонер зміг повідомити працівникам поліції, що нападників було двоє, один з них був у темній балаклаві. Вони били старенького обухом сокири по голові. А коли той не зміг чинити опору, викрали гроші і втекли у невідомому напрямку.

За лічені години поліція затримала злодіїв. Нападниками виявилися жителі Ставищанщини 21 та 28-річного віку, які затримані у порядку ст. 208 КПК України і наразі перебувають в ізоляторі тимчасового тримання.

Один з нападників розповів, що що гроші, здобуті злочинним шляхом, вони витратили упродовж ночі на розваги: таксі, алкоголь, харчі та на гру в лотерею.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч. 3 ст. 187 (розбій – ред.) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про оголошення зловмисникам підозри. Міру запобіжного заходу на час досудового розслідування обере для них суд.

 

 

 

 

 

Back to top button