Події

На Київщині почали будувати нове й сучасне відділення поліції (ФОТО й ВІДЕО)

Новозведений поліцейський підрозділ буде відповідати вимогам суспільства: сучасне обладнання, засоби зв’язку та автотранспорт

Розпочалось будівництво нового сучасного відділення – Золочівського віділення поліції на Бориспільщині.

Реалізація цього проекту стала можливою за підтримки Міністерства внутрішніх справ України, Національної поліції, Головного управління поліції Київщини та за сприянням органів місцевого самоврядування, – інформує 1NEWS.

В урочистостях взяли участь заступник Голови Національної поліції України Максим Цуцкірідзе, керівник поліції Київщини Андрій Нєбитов, голови Бориспільської  райради та Гнідинської сільради.

На початку заходу з привітальними словами звернувся до присутніх Максим Цуцкірідзе та зазначив, що будівництво нового відділення поліції – це є вимога сучасності і надія на найкраще майбутнє.

Керівник поліції столичної області Андрій Нєбитов у своїй промові наголосив, що дата 14 жовтня 2020 року, у День Захисника України, свято Покрови Пресвятої Богородиці та День козацтва  обрана не випадково. Адже кожна людина має право на захист, і саме тоді вона вільна, коли почуває себе у безпеці!  І такий проєкт стане яскравим прикладом співпраці громади та поліції для інших територіальних об’єднаних громад Київщини.

За словами полковника поліції, новозведений поліцейський підрозділ буде відповідати вимогам суспільства: сучасне обладнання, засоби зв’язку та автотранспорт. З початком роботи Золочівського відділення поліції в рази  зменшиться час реагування на повідомлення. А оперативне прибуття на місце події – це затриманий зловмисник, вчасно надана допомога, чиєсь врятоване життя.

Наприкінці виступу він побажав усім міцного здоров’я, успіхів у досягненні мети, злагоди та мирного неба.

Також до привітань долучились  голови місцевих самоврядувань та представники компанії забудовника.

Унікальність цього заходу полягала в тому, що присутні підписали послання майбутньому поколінню і заклали капсулу у наріжний камінь. Прочитати цей лист про події сьогодення зможуть наші нащадки через пів століття.

Джерело: Нацполіція

Back to top button