Події

На Кіровоградщині озброєний чоловік увірвався в храм

У Кіровоградській області правоохоронці затримали чоловіка, який зі зброєю увірвався в храм і вкрав великодній хліб, інформує 1NEWS з посиланням на пресслужбу поліції Кіровоградської області. 

“З повідомленням в поліцію звернулися представники однієї з релігійних громад, які повідомили про те, що невідомий зі зброєю увійшов в культову споруду і, погрожуючи присутнім, викрав великодній хліб. Менш ніж за годину патрульні поліцейські затримали вказаного громадянина. Ним виявився 38-річний місцевий житель, раніше судимий за скоєння майнових злочинів”, – сказано в повідомленні.

За даним фактом розпочато кримінальне провадження за ч.3 ст.187 Кримінального кодексу України. Санкцією статті за зазначені дії передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 7 до 12 років з конфіскацією майна.

Чоловік затриманий в порядку ст.208 Кримінально-процесуального кодексу України.

Патрульна поліція області повідомила, що вчора, 13 квітня, близько 16:00 патрульні прийняли виклик про конфлікт на вул. Дніпровській, де виявили заявника, якого провокували на конфлікт двоє чоловіків в нетверезому вигляді.

“Через пару хвилин один з чоловіків дістав предмет, схожий на вогнепальну зброю, і направив в сторону правоохоронців. Миттєво чоловіка обеззброїли і вдягли у наручники. Також один з очевидців повідомив, що цей чоловік хвилин 20 тому заволодів хлібної випічкою (паскою) в монастирі неподалік. При цьому погрожував предметом, схожим на пістолет”, – йдеться в повідомленні.

 

 

Back to top button