Події

На Харківщині наркоманів та алкоголіків “лікували” молитвами та насиллям у підпільному центрі

Харківська місцева прокуратура №4 разом зі слідчими поліції в області викрили підпільний реабілітаційний центр, де лікували від алкоголізму та наркоманії. Про це повідомляє 1NEWS, посилаючись на Главком.

Як розповів керівник місцевої прокуратури Володимир Купріянов, центр знаходився в одному із будинків приватного сектору у Московському районі. Під час санкціонованого судом обшуку приміщення виявлено 39 жінок та чоловіків.

«Наразі встановлено, що до пацієнтів, яких «лікували» у закладі, застосовувалося психологічне насилля. У них відбирали документи та мобільні телефони, примусово утримували в приміщенні у неналежних та антисанітарних умовах без повноцінного харчування та медичного забезпечення. У якості «лікування» пацієнти читали Біблію та молилися», – поінформував Купріянов.

2 Comments

  1. Зачем прокурорам и ментам продажным такие центры , они их вероломно закрывают в замен не предлагая ничего , даже голимого ЛТП , потому , что сами же и крышуют наркоторговлю , а зачастую и непосредственно и продают наркотики ..

Back to top button