Цікаве

Jerry Heil та Alyona Alyona випустили спільний трек з польським репером

Jerry Heil та Alyona Alyona випустили спільний трек з польським репером

Фото: instagram.com/thejerryheil
Jerry Heil та Alyona Alyona

Артистки не припиняють створювати хітові колаборації з іноземними артистами для просування української культури.

Українські співачки Jerry Heil та Alyona Alyona спільно з польським репером Trill Pem представили спільну композицію Posmakuj. Пісня представлена ​​на YouTube-каналі однієї з артисток 18 листопада.

За словами реперки, українці обов’язково виграють цю війну, проте після неї у багатьох буде незрозуміло на душі, як і в картинах французького живописця Моне та композитора Дебюссі. Втім, за деякий час наші діти побачать, навіщо боролися захисники Батьківщини.

“Кожна людина шукає для себе підтримку: чи то її друг, чи Бог, чи то її кохана людина чи тренер – не важливо. Важливо, що коли людина не одна, а їх двоє, відбувається синергія і стає набагато більше щастя і любові. Моне і Дебюссі – творці-імпресіоністи. Музика Дебюссі – це завжди невловимий мотив і меланхолійний настрій. Картини цього стилю поблизу здаються незрозумілими мазками – і тільки коли відходиш і розглядаєш здалеку, розумієш, що насправді зображено на них. Після війни у нас також буде незрозуміло на душі. Так, ми виграємо. Але буде порожньо і ніби лише мазки перед очима – жодної чіткості. Але мине час, і наші діти вже побачать цю картину здалеку. І на ній буде видно, заради чого стояли їхні батьки: заради збереження стародавньої культури та мови, заради процвітання України на тисячоліття вперед”, – прокоментувала прем’єру пісні Alyona Alyona.

Раніше повідомлялося, що Леся Нікітюк порадувала шанувальників новою композицією, яку присвятила звільненому Херсону.

Jerry Heil та Аlyona Аlyona випустили пісню KUPALA


Новини від 1News в Telegram. Підписуйтесь на наш канал https://t.me/ua_1news



ПІДПИСАТИСЯ на Telegram-канал 1NEWS

Джерело

Back to top button